Nieuw seizoen fotocursussen in Sneek

SNEEK Studio Gert Jan Hermus in Sneek biedt ook komend seizoen weer een grote verscheidenheid aan cursussen, workshops en privélessen aan voor de beginnende en gevorderde fotograaf.

Tijdens de cursussen en workshops staat de ontwikkeling van de individuele cursist centraal. Persoonlijke aandacht is hierbij erg belangrijk. Daarom bestaan de cursussen uit kleine groepjes deelnemers.

Het komende seizoen staan voor beginnende fotografen een 1-daagse basiscursus en een basiscursus over zes ochtenden, middagen of avonden gepland. Ter ondersteuning ontvangen de cursisten gratis een speciaal voor de cursus geschreven cursusboek.

Ook voor de gevorderde fotograaf is er aan de hand van verschillende fotografische thema’s een meerdaagse cursus samengesteld. Deze cursus duurt drie avonden en twee zaterdagen. Hierbij ligt de nadruk op creativiteit en praktijk.

Gedurende de meerdaagse cursussen krijgen de cursisten uitdagende opdrachten mee naar huis waarbij ze met verschillende kanten van de fotografie in aanraking komen. Tijdens de lessen worden de opdrachten besproken op een ontspannen, positieve en opbouwende manier.

Naast genoemde cursussen staan er de workshops Studioportret, Portretfotografie bij natuurlijk licht, Straatfotografie, Flitsen met de reportageflitser, Landschapsfotografie en Modelfotografie op het programma.

De cursussen en workshops worden gegeven in de fotostudio in Sneek en zijn zowel overdag als ‘s avonds. Meer informatie over de cursussen is te vinden op www.gertjanhermus.nl.