Circus Renz in Sneek

SNEEK Circus Renz Berlin staat van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli aan het Perk in Sneek.

Sneek beleeft, zo meldt het circus, zelfs de wereldprimeur van de nieuwste exotische acrobaten-act uit Marokko: La TROUPE TOUR de TANGER (Toren uit Tanger). ’De naam van deze groep van vijf stoere kerels komt niet uit de lucht vallen.’

het vermaarde en authentieke Circus Renz brengt een show die het spannender én spectaculairder noemt dan ooit: dik 2 uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. Iedereen is ook welkom om te komen kijken bij het circusdorp, de vele dieren en kennis te maken met de familie. En dat in een aangename circustent.

Alles draait natuurlijk om het spektakel in de piste! Wat dacht u van luchtacrobatiek? Traditiegetrouw heeft Renz veel paarden, waaronder steigerende Arabieren en Hogeschooldressuur op Andalusische paarden. De formatie Friese paarden (zie foto) laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen. Kinderen genieten van kamelen, pony’s en schattige honden.

De kassa is geopend op speeldagen een uur voor de voorstelling en van 11.00 – 12.00 uur maar op zondag alleen vanaf een uur voor de show. In veel winkels zijn kortingsbonnen.

Ernst Jakob Renz had in 1842 een droom. Hij wilde ook ‘de gewone mensen’ amuseren en richtte zijn wereldvermaarde familiecircus RENZ op. Nu, 177 jaar later, komt de achtste (!) generatie Renz met een sprankelend nieuwe voorstelling naar Sneek.

Na Sneek, met voorstellingen op donderdag 19.00 uur, vrijdag 17.00 uur, zaterdag 15.00 uur en zondag 14.00 uur, vertrekt het circus alweer naar Franeker en Texel.