Sneker gala bijzonder voor publiek en artiesten

SNEEK - Het Sneker gala vrijdagavond 7 juni in Theater Sneek wordt een een gala-avond vol muziek en dans door mensen met én zonder beperking.

,,Deze avond is bijzonder voor zowel het publiek als de artiesten,” geeft projectleider Jelle Roeper aan. Hij organiseert het gala in nauwe samenwerking met musici en Talant.

,,Inclusie is een feest. Teveel mensen weten of zien dat nog niet”, vertelt Roeper. Hij roept iedereen dan ook op om naar het Sneker Gala te komen om dit zelf te ervaren. ,,Buitengewone artiesten hebben als geen ander de kwaliteit om hun plezier en enthousiasme uit te stralen naar anderen. Hiermee kunnen ze het publiek verrassen en écht raken.”

De artiesten worden door musici voorbereid op hun optreden. Rode draad tijdens deze avond is Bigband Cue. De band speelt een solostuk en begeleidt alle artiesten.

Er zijn verder optredens van Advendo Slag & Vlag, slagwerkgroep Syncoop, koor Buitengewoon & Dijksjongers, Talentband, Special Dancers en verschillende solisten. Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater Sneek.