4 Mijl van Sneek hardloopfeestje alle leeftijden

SNEEK - De zevende editie van de 4 Mijl van Sneek staat voor zondag 26 mei op de activiteitenkalender.

Het hardloopfeestje alle leeftijden vindt plaats op een parcours van 6,4 kilometer door het centrum van Sneek.Voor de kinderen is de Rabo Kidsrun. Sinds vorig jaar kunnen kinderen vanaf vijf jaar al meelopen. De jongste kinderen lopen (840 meter) van de Marktstraat over het Grootzand en weer terug.

Alle kinderen die zich al hebben ingeschreven ontvangen een loopshirt, flesje water en een versnapering. Iedereen is winnaar dus ontvangt een medaille en een MIN12 ijs bon. Deelname is gratis. Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland is hoofdsponsor van de Kidsrun en maakt gratis deelname voor de jeugd mogelijk. Alle versnaperingen worden gesponsord door Albert Heijn St. Antoniusplein.

Zoals voorgaande jaren is er naast de individuele 4 mijl loop ook weer de businessrun, verenigingen- en scholierenloop. Alles start gelijktijdig om 15.00 uur op de Marktstraat.

Naast hardlopen zijn er meerdere muzikale activiteiten in het centrum. Zo speelt Ladies Hardware wederom bij de Waterpoort en is vanaf 11.00 DJ NextBeat te vinden bij Theater Sneek.

Het Ministerie van Defensie is met een legervoertuig te vinden op het Schaapmarktplein met een wervingscampagne voor nieuwe medewerkers.

Inschrijven kan zondag vanaf 11.00 uur in het Theater aan de Westersingel te Sneek. Meer informatie op www.4mijlvansneek.nl