Kinderboerderij Sneek vanaf dinsdag 2 april open

SNEEK - Het nieuwe seizoen van Kinderboerderij Sneek start op 2 april.

Vanaf dinsdag 2 april staan de deuren van de Kinderboerderij weer open voor kleine en grote bezoekers, 6 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur. Tot medio oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden, staat het bijzondere team van de Kinderboerderij klaar voor al hen bezoekers. Op maandag is de kinderboerderij aan de Harste gesloten, behalve in de schoolvakanties. Ook tijdens Koningsdag blijft het hek dicht. Tijdens het paasweekend staat de alom bekende speurtocht op het programma.

Door inzet van de medewerkers deze winter en de puntjes op de i door de groep vrijwilligers tijdens NL Doet ligt het terrein er weer mooi bij. De volière heeft een prachtige muurschildering gekregen.

In de openingsngsweek staat voor elke klant een gratis bakje koffie of limonade klaar. ,,Wij hopen dat u ons ook dit jaar met een bezoek komt verblijden, de Kinderboerderij Sneek mag zijn plek zeker niet verliezen in de gemeente”, zegt woordvoerster Adraste Sijbesma.

De stichting Vrienden van de Kinderboerderij, Stichting Wil en Alliade zijn nog steeds met de gemeente en andere stakeholders in gesprek om het voortbestaan van de Kinderboerderij te waarborgen voor de toekomst.