Ruimte bij succesvol buddy project

SNEEK - ,,Het geeft me zoveel voldoening om iets te kunnen bijdragen; een glimlach, dat is voor mij al goud waard!”, zegt Niek, buddy bij ‘Samen Goud’. Hij weet hoe bijzonder het is om een ander iets te geven, om er vervolgens veel meer voor terug te krijgen.

Een kleine moeite kan al groot verschil maken; even een bakkie doen, samen boodschappen halen, eten koken, een wandeling maken of spelletje spelen. Sociaal contact is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je ouder wordt nemen de sociale contacten vaak af.

De waardering voor het succesvolle buddy-project ‘Samen Goud’ is groot. Het buddyproject Samen Goud is een initiatief van Stichting Sociaal Goud; samen werken aan een betere toekomst voor mens én maatschappij. Een buddy onderneemt een paar uren per week activiteiten met een oudere. Nieuwe buddy’s zijn meer dan welkom.

Gezocht wordt naar buddy’s die ouderen willen helpen die wel wat meer gezelligheid aan huis willen. Oud, jong, veel ervaring of juist nieuwsgierig naar iets nieuws; het maakt niet uit. Iedereen kan zich aanmelden voor het buddy-project.

Van betekenis zijn voor een ander: dát vinden wij goud waard. Wilt u meedoen? Wilt u meer weten over het project? Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0611690364 of stuur een mail naar info@sociaalgoud.nl. En kijk vooral eens op onze website www.sociaalgoud.nl, daar leest u de bijzondere ervaringen van onze deelnemers.