Mekenna zoekt gastgezin in Sneek

SNEEK De 16-jarige Mekenna uit Australië en uitwisselingsorganisatie Travel Active zoeken in Sneek een nieuw gastgezin.

Mekenna kwam afgelopen januari naar Nederland. Net zoals vele andere buitenlandse studenten is zij hier gekomen om via het High School Holland programma van Travel Active een uitwisselingsjaar te doen. Ze zit op het moment bij een gastgezin waar zij door omstandigheden niet langer kan blijven. Om die reden wordt een ander gastgezin in Sneek of omgeving gezocht die haar tot medio oktober een warm onderkomen wil bieden.

Mekenna stelt zichzelf voor: ,,Mijn moeder is lerares en mijn vader is manager van een autogarage. Ik wissel tussen het huis van m’n moeder en die van m’n vader, die wel bij elkaar in de buurt wonen. Ook heb ik een oudere broer van 17 jaar. Mijn vrienden en familie beschrijven mij als respectvol, grappig, sportief, eerlijk, betrouwbaar, positief, sociaal en iemand die altijd lacht. Andere mensen aan het lachen maken is één van m’n favoriete dingen om te doen. Ik ben optimistisch en maak het beste van elke situatie! Ik ben dol op hockeyen en de laatste jaren heb ik ook jongere hockeyteams getraind. Naast hockey speel ik nog veel andere sporten, maar vooral Australian Football. Ik vind het ook leuk om te vissen, te kamperen en met een 4-wheel drive op pad te gaan. Ik ben tevens betrokken bij Zonta, waar ik meehelp met fondsenwerving en vrijwilligerswerk doe wanneer het kan. Later wil ik graag in Europa wonen en rechten studeren. Mijn droombaan is politieagente zijn want ik zou de gemeenschap graag beter en veiliger maken.”

Wilt u Mekenna een thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 737 2062 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org