Hart voor Ysbrechtum voor reanimatie

YSBRECHTUM

Onder de naam “Hart voor Ysbrechtum” maakt Ysbrechtum zich op 22 en 23 december hard voor de actie van Serious Request voor reanimatie. Dat gebeurt met een sponsor-reanimatiemarathon

in het dorpshuis.

Gedurende 24 uur vinden er allerlei activiteiten plaats die óók geld op moeten gaan leveren. Zo is er ’s avonds bingo welke door de VVV wordt georganiseerd. Opbrengst voor het goede doel. Zo kun je zondagochtend vroeg bootcampen , een goed begin van je zondag. Opbrengst voor het goede doel. En worden er lege flessen opgehaald door de jeugd van jeugdclub JIJ. Opbrengst voor het goede doel. Reanimeren in Nederland.

,,Vierentwintig uur lang wordt er gereanimeerd en vierentwintig uur lang is er van alles te doen in en om het dorpshuis. Alles om maar zoveel mogelijk geld op te halen”, zegt Jantine Nauta, namens de initiatiefnemers.

Naast allerlei activiteiten gaat het natuurlijk om de 24-uurs reanimatie marathon. Nauta:

,,Dus zijn we dringend op zoek naar mensen die mee willen reanimeren. Mits u kúnt reanimeren en hiervoor, recent een cursus hebt gevolgd. Met recent bedoelen we niet langer dan twee jaar geleden. Als je mee reanimeert leg je € 5,-- in voor het goede doel maar het mooiste is natuurlijk dat je je ook nog laat sponsoren door je omgeving, je werk of je familie. Je staat garant voor 20 minuten reanimeren samen met nog een andere deelnemer, die zich ook heeft opgegeven.”

Langer illen reanimeren kan dat natuurlijk ook. Voor elke 20 minuten is de inleg minimaal 5 euro.

Via de actiepagina op de site van Serious Request: https://kominactie.npo3fm.nl

/actie/hart-voor-ysbrechtum zijn alle acties te volgen en kan worden gedoneerd.