Xenos Sneek heropent vrijdag 26 oktober

SNEEK

Xenos Sneek heropent vrijdag 26 oktober. Daarvoor, van 20 tot en met 25 oktober was de winkel aan het Leeuwenburg 22 dicht wegens verbouwing.

De heropening wordt gevierd met diverse openingsacties, zoals een gratis extraatje voor de eerste 100 klanten en een loterij voor alle winkelbezoekers. Verder is er een promotieteam actief dat flyers met kortingsbonnen uitdeelt.

De nieuwe winkel wordt ruim van opzet en heeft een nieuwe indeling. Zo zijn nog makkelijker de bijzondere en avontuurlijke artikelen te vinden die door de inkopers van Xenos uit alle windstreken voor je zijn meegenomen.

Nieuw is ook de mogelijkheid om via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij heeft de klant de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkel. De Xenos medewerkers helpen hier graag mee.

Xenos wil zo een completere winkelbeleving bieden, waarbij gemak en winkelavontuur hand in hand gaan.