Open burendag op AZC in Sneek

SNEEK

het AZC Sneek opent zaterdag 22 september in het kader van en burendag haar deuren. Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Samen met het Wijkplatform Noord organiseert de COA (Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers) en Vluchtelingenwerk deze open buren dag. Er zijn allerlei activiteiten zoals Oudhollandse spelen, een vrijmarkt voor kinderen in de natuurtuin, kramen van diverse organisaties als de gemeente SWF, Dienst Terugkeer en Vertrek, COA en diverse buurtbewoners. Er is een (ballonnen) clown, er zijn kinderactiviteiten als voetballen in de pannakooi, suikerspinnen en spelletjes.

De bewoners van het AZC Jancko Douwamastraat 29A zijn betrokken bij deze open dag: zij laten zien hoe het leven is in een azc, praten graag met u en bieden een kopje koffie aan.