Tweede auditieronde voor nieuwe seizoen MUZT

SNEEK

In Kunstencentrum Atrium in Sneek is vrijdag 7 september een tweede auditieronde voor het nieuwe seizoen van MUZT Musicalopleiding.

MUZT is de vierjarige vooropleiding van Kunstencentrum Atrium voor musicaltalent uit heel Friesland. Jongeren van dertien jaar en ouder werken in de wekelijkse lessen en workshops aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden. MUZT vormt al ruim tien jaar een goede basis voor doorstroming naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied, zoals showmusical, muziektheater en kleinkunst. Ook leerlingen die deze ambitie niet hebben vormen zich binnen MUZT in sociale vaardigheden en zelfbewustzijn.

MUZT Musicalopleiding maakt ieder seizoen een grote musical die in het voorjaar te zien is in Theater Sneek.

Het nieuwe MUZT-seizoen begint in september 2018. De lessen worden in Sneek gegeven op vrijdagavond en soms in het weekend. Aanmelden voor de MUZT-audities kan op de website van Kunstencentrum Atrium.