Kidsrun Kitty Foundation levert 1500 euro op

SNEEK

De eerste Kidsrun voor de Kitty Foundation op de Master Steve Jobsschool in Sneek heeft het mooie bedrag van 1535,30 euro opgeleverd.

De school had er een echt feest van gemaakt en onder genot van vrolijke muziek hebben de kinderen met grote inzet hun rondes gelopen. Het resultaat was er dan ook naar. Met elkaar hebben de kinderen een geweldig bedrag opgehaald.

Na afloop was er voor iedereen een oorkonde en kleinigheidje van de Kitty Foundation. Het ijs werd gesponsord door Poiesz Noorderhoek.

De Kitty Foundation zal na de zomervakantie alle andere scholen van Friesland aanschrijven om mee te doen in oktober aan de kidsrun. De andere provincies worden in februari aangeschreven om in mei hun kidsrun te lopen.

Vanaf 2020 loopt iedereen in de maand mei. Per provincie is er voor de school met de hoogste opbrengst gemiddeld per kind nog een mooie cheque te winnen om een speeltoestel uit te zoeken voor op het schoolplein.