Jeugdljeppers Van der Knaap en Zijlstra winnen

IJLST

De op hun eigen schansen springende Timo van der Knaap en Riemer Zijlstra wonnen zaterdag in hun categorieën de jeugdwedstrijd fierljeppen in IJlst.

In de categorie jongens 11-12 jaar waren er twee prijswinnaars van de IJlster vereniging. Achter de met een nieuwe persoonlijk record van 10,25 meter winnende Timo van der Knaap eiste Hendrik Jacob Krol met een evenaring van zijn persoonlijke record van 9,26 meter de derde plaats voor zich op.

Ook in de categorie jongens tot en met 10 jaar waren er twee IJlster prijswinnaars. Riemer Zijlstra won met een persoonlijk record van 9,43 meter en Damian Westerhof, die tweemaal een persoonlijk sprong, werd derde met 8,17 m. In de categorie meisjes 11-12 jaar eindigden Hanneke Westert en Maureen Westerhof als tweede en derde met nieuwe pr’s van respectievelijk 9,77 en 9,06 meter.