Neptunia en Optisport begeleiden samen talent

SNEEK

Neptunia 24 en Optisport Health Club Sneek gaan het komende seizoen samen werken en gezamenlijk een intensief trainingsprogramma aanbieden aan de talenten van de zwemclub. Daarnaast krijgen ze het hele jaar door individuele begeleiding bij hun fysieke training.

Onlangs is hiervoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend door voorzitter Peter van Leeningen van Neptunia 24, bestuurslid Ingrid Boekema en Syds Homan, locatiemanager van Optisport Health Club Sneek. Om een goede waterpoloër en wedstrijdzwemmer te worden is een topconditie noodzakelijk; fysiek fit zijn levert meer snelheid en een betere coördinatie op.

Door het delen van kennis kunnen Neptunia´24 & Optisport Health Club specifieke programma’s aanbieden gericht op de zwemsport. De talenten trainen bij Optisport Health Club Sneek onder begeleiding van deskundige instructeurs, die weten wat de zwemsport vraagt van het lichaam. De specifieke trainingsprogramma’s zijn erop gericht om de talenten op het niveau te brengen dat nodig is om de top te bereiken.

Naast de programma’s voor de talenten krijgen alle leden van Neptunia korting op een abonnement waarmee ze onbeperkt gebruik kunnen maken van fitnessfaciliteiten, groepslessen, sauna, zonnebank en zwembad It Rak.