Labsessie ‘Zeg ‘t visueel’

SNEEK

Verbuildinglab helpt organisaties en bedrijven visueel communiceren. Ideeën, plannen en visies worden vaak niet goed begrepen en raken in de vergetelheid. Door je verhaal visueel te maken, kom je tot de kern en blijft het hangen.

Leer Visuals te maken en gebruiken tijdens de Labsessie ‘Zeg ’t Visueel’ 6 juli aanstaande van 9.00 tot 12.30 uur. Een simpele tekening is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de essentie van je verhaal zien en laat de rest voor wat het is. Je boodschap komt kraakhelder over en de neuzen gaan dezelfde kant op. Tijdens deze praktische labsessie: Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat het voor jou kan betekenen; Leer je hoe je visuals zinvol en gemakkelijk kan toepassen; Leer je de eerste tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen; Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

De proefsessie vindt plaats bij MiXl in Sneek (Martiniplein 11). Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Geef je op via www.verbuildinglab.nl.