Derde fietsavondvierdaagse vanuit Sneek

SNEEK

De derde editie van de Fietsavondvierdaagse van Sneek is van 25 tot en met 28 juni.

De Fietsavondvierdaagse Sneek wordt georganiseerd door de Fietsersbond Súdwest-Fryslân en Friesland Beweegt. Er zijn vier mooie routes van ongeveer 23 kilometer die in ongeveer anderhalf uur te fietsen zijn, qua inspanning vergelijkbaar met de wandelavondvierdaagse van 10 kilometer.

De routes zijn zoveel mogelijk uitgezet via de fietsrouteknooppunten, aangevuld met pijlen waar afgeweken wordt van de route. Bij de stempelpost onderweg is er gelegenheid het toilet of een consumptie te gebruiken. Ook zijn EHBO’ers stand-by voor het geval dat. Deelname is dit jaar gratis. De start is elke avond om 18.30 in Restaurant Sowieso/Amicitiahotel Sneek. Voor meer informatie & aanmelden kijk op www.fietsavondvierdaagse.nl of bel 0515-715785.