Marco Meijer nieuwe directeur AB Vakwerk

SNEEK

Marco Meijer treedt per 1 september 2018 aan als nieuwe algemeen directeur van AB Vakwerk. Hij volgt Hylke van der Veen op, die na ruim vijf jaar vertrekt bij de personeelsvoorziener. Samen met financieel directeur Bart van Doorn en commercieel directeur Kasper van der Molen vormt Meijer het directieteam van AB Vakwerk.

De uit Rottevalle afkomstige Marco Meijer (50) is ruim zes jaar algemeen directeur geweest bij Energiewacht N.V. en heeft daarvoor diverse directieposities bekleed bij onder andere Home Team B.V en NCD Bouwmaterialen Groep Noord.

Voorzitter van de raad van commissarissen Jorrit Jorritsma is verheugd met de benoeming van Meijer. ,,We halen een ervaren directeur binnen. Een verbinder met ruime ervaring op het gebied van innovaties. De raad van commissarissen is ervan overtuigd dat Meijer met zijn kennis en ervaring AB Vakwerk naar een volgende fase kan leiden en samen met zijn team het succes en de onderscheidende positie van onze coöperatie verder uit kan bouwen.”

Meijer over zijn benoeming: ,,Na ruim zes jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest voor Energiewacht N.V. is het een mooi moment om mijn kennis en ervaring in een voor mij nieuwe branche in te zetten. Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is het coöperatieve gedachtegoed van AB Vakwerk in combinatie met een langetermijnstrategie gericht op innovatie van de dienstverlening. Ik ben dan ook blij met het in mij gestelde vertrouwen van de raad van commissarissen en kijk uit naar een mooie samenwerking met de leden, klanten en medewerkers van AB Vakwerk.”

AB Vakwerk is dé coöperatieve aanbieder van flexibele personeelsdiensten in Noord-Nederland. Een robuuste en moderne coöperatie, verankerd in de agrarische sector en met een sterke positie in de overige kernsectoren food, techniek, industrie, grond-, weg- en waterbouw, bouw en het groen. AB Vakwerk is een coöperatie met ruim 4100 leden, 1250 vaste vakkrachten en nog eens zo’n 4000 flexwerkers.