Cheque 750 euro van Rotary voor Present

SNEEK

Present Súdwest-Fryslân heeft deze week een cheque van 750 euro ontvangen vanuit de Rotaryclub Sneek.

Christa van Koeveringe van Present, de stichting bemiddelt tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp nodig hebben, kreeg de cheque uit handen van Richard de Jong van de Rotary.

De Jong: ,,Een paar weken geleden heb ik zelf mee gedaan aan een project via Present. Samen met vrienden hebben we geholpen met het opknappen van de tuin en we hebben twee kinderkamers geverfd en ingericht bij een alleenstaande vader. Dit heeft ervoor gezorgd dat het huis nu meer een thuis is geworden voor dit gezin. Geweldig wat je in een paar uur tijd kan doen met zijn allen. Ik denk met genoegen terug aan de vader met zijn kinderen die erg blij waren met het resultaat. Het is leuk om een geldbedrag te overhandigen, maar ik kan iedereen aanraden om ook een keer mee te doen.”