Stroomstoring in delen van Sneek opgelost

Sneek

De stroomstoring van vanmiddag in Sneek is vanaf 15.17 uur weer opgelost. Door de storing kon het Antonius Ziekenhuis afspraken niet door laten gaan en konden scholieren geen eindexamen biologie doen.

De meldingen kwamen vanuit alle hoeken van de Waterpoortstad.Onder meer hebben bewoners van de Gysbert Japiksstraat, Kamerlingh Onnesstraat en Oude Dijk hebben geen stroom. Ook het Antonius Ziekenhuis is getroffen. Bijna alle afspraken zijn vanmiddag gecanceld. Alleen de afdeling van Cardiologie draaide nog door. 

Vmbo-leerlingen van CSG Bogerman in Sneek konden vanmiddag geen digitaal eindexamen biologie afleggen vanwege de stroomstoring. 22 eindexamenkandidaten zijn gedupeerd. De storing trad op voordat zij de vragen konden zien. Het examen is daarom na overleg met de onderwijsinspecteur doorgeschoven naar woensdag 23 mei.


Auteur

Joshi Kuiper Redacteur