Útlopers pakken uit tijdens Útlopersfeest

SNEEK

De Útlopers organiseren zaterdag 21 april in wijkgebouw de Schuttersheuvel in Sneek de vierde editie van het Útlopersfeest inclusief kidsmiddag.

De kidsmiddag van de Útlopers van 14.30 tot 16.30 uur staat volledig in het teken van muziek en spel. Naast dat de Útlopers muziek maken, kunnen de kinderen zelf muziek maken met allerlei verschillende instrumenten. Daarnaast is drumschool Le Bon Beat aanwezig om de kinderen de fijne kneepjes van het drummen te leren.

Ook kan er gesprongen worden op het springkussen, kunnen de kinderen zich laten schminken en er kan getekend worden aan de tekentafel. Op de website en facebookpagina staat een heuse Útlopers-kleurplaat.

’s Avonds vindt het Útlopersfeest plaats. Het evenement trekt ieder jaar meer bezoekers, ook deze editie beloofd prachtig te worden. Op het affiche van het feest prijkt namelijk de band van Johannes Rypma The Bounty Hunters. Afwisselend met de Útlopers zorgen zij de gehele avond van goede muziek. Het feest is van 20.30 tot 1.00 uur.