Sein op groen voor tiende Speelfilmfestival

SNEEK

Het sein staat op groen voor het tiende 10e Internationaal Speelfilmfestival in Sneek op 7 oktober in CineSneek.

Op die zondag in oktober van 10.00 tot 18.00 uur zijn verschillende films van amateurfilmers te zien. Het festival, voor de zesde keer in successie in CineSneek, is mede mogelijk dankzij subsidie van de gemeente Súdwest-Fryslân en de P.W. Janssen’s Friesche Stichting. Films voor het Speelfilmfestival kunnen vanaf 1 juni worden ingezonden. De maximale duur is 30 minuten. Is de beschikbare projectietijd vol gepland, dan vallen de laatst binnengekomen films af.

,,Eind mei zetten we het inschrijfformulier 2018 op de website. Tot 1 september kunnen films worden ingestuurd naar onze penningmeester Wim Hoexum”, aldus Annet Lutz van de organiserende Videoclub Windjammer in Sneek.