Le Roux & D’Anjou in Theater Sneek

SNEEK

Le Roux & D’Anjou staan zaterdag 31 maart vanaf 20.15 uur in Theater Sneek. Verder staan deze week Dummie de Mummie, Peter Corry, het Noord Nederlands Orkest en Het Zandkasteel op het Sneker toneel.

Een avond vol energie, passie en muzikale magie, geworteld in Ierse tradities. Dat is wat we mogen verwachten van de nieuwe theatershow van Peter Corry: ‘The Call of the Celts’. Corry neemt zijn publiek op onnavolgbare wijze mee in de sfeer van mysterieuze Ierse landschappen en levendige pubs, waar het leven wordt gevierd met een goed glas whiskey of een kroes Guinness. Ierland is een eiland van oude legenden, prachtige verhalen en betoverende melodieën. Uit die tradities put Peter Corry zijn inspiratie. Zijn gouden stem, die hem wereldwijde faam bezorgt, wordt vocaal en instrumentaal omlijst door een cast van toptalenten. Samen brengen zij dromerige ballades en aanstekelijke meezingers uit de Ierse muziektraditie ten gehore.

Speciaal voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 brengt het NNO de Matthäus Passion in het Fries. Voor het NNO een prachtige gelegenheid om nog eens te benadrukken dat het een Friese voorouder heeft, het Frysk Orkest. De Duitse tekst is in opdracht van het NNO vertaald door componist en tekstschrijver Peter Sijbenga.

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven.

Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie, in regie van Marije Gubbels (TG Bloody Mary).

Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar. Sassa en Toto vragen zicht juist af wat ze hem gaan geven.

Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze een heel mooi en origineel cadeau zelf gaan maken. Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen. Het wordt één grote verrassing.