Vrouwenkoor ‘de Dromenvangers’ op single cd

Balk

Vrouwenkoor ‘de Dromenvangers’, waarin vrouwen uit Balk en omgeving samen zingen met vluchtelingvrouwen van het AZC, heeft onlangs het lied ‘Us dream’ opgenomen.

De band die het koor begeleidt bestaat uit Tom van Ek op basgitaar, Mahdi Barzegar op gitaar, Bouba Keita percussie en Johan Keus drums. Sjoukje van der Land schreef ‘Us dream’ voor het Slaapfestival in de zomer van 2017. Sindsdien komen de vrouwen onder haar leiding op donderdagavond bij elkaar in de muziekruimte van het AZC om elkaar zingend te ontmoeten.

Sjoukje is bezig met het kunnen uitbrengen van de single ‘Us dream’ en is hiervoor crowdfunding gestart bij Voor de kunst, een online platform. Daarnaast zoekt zij donateurs voor haar cd ‘Stim fan stilte’. Zij heeft tien eigen Friese liedjes opgenomen met Johan Keus en Theo Stobbe op gitaar en Nabiel Neaimi op cello. Nabiel komt oorspronkelijk uit Irak.

Doneren kan tot 28 maart via www.voordekunst.nl  

 https://www.voordekunst.nl/projecten/6309-sjoukje-cd-stim-fan-stilte

 

 

 

 

 

 


Auteur

redactie