Vijftig bedrijven op watersportboulevard in Sneek houden open huis

Sneek

Watersportboulevard ´t Ges in Sneek houdt zaterdag 21 april een open dag. Bijna vijftig bedrijven, die allemaal gerelateerd zijn aan de watersport, organiseren van 10.00 uur tot 17.00 uur activiteiten en acties. Van een gratis boottaxatie tot een workshop over de buitenboordmotor, van een maritieme fotoshoot tot een proefvaart.

 
De open dag richt zich volgens de organisatie op (buitenlandse) watersportliefhebbers van alle leeftijden die allemaal hun eigen wensen hebben. ,,Ze brengen graag hun vrije tijd door op of bij het water, wel ieder op hun eigen manier. Ze varen het liefst op een motor- of zeiljacht, vieren het liefst vakantie aan het water, of gaan lekker met de visboot het water op. Anderen willen weer een bedrijfsuitje op of bij het water organiseren. Iedereen kan bij ons terecht", aldus Jelly Tuinstra van vereniging ’t Ges.
 


Auteur

redactie