Ruim 1000 euro voor belevenistuin Plevierenpad

Sneek

Specsavers Sneek spaarde in 2017 een bedrag van 1220,48 euro bij elkaar voor Belevenistuin Plevierenpad. Deze week werd de cheque aan het lokale initiatief overhandigd.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Belevenistuin Plevierenpad was het spaardoel van Specsavers Sneek in 2017 en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Linda van 't Hoff, optiekpartner bij Specsavers Sneek: ,,Wij vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Door ieder jaar weer een bedrag bij elkaar te sparen voor een mooi initiatief uit de omgeving dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Belevenistuin Plevierenpad kan de financiële bijdrage goed gebruiken, dus dit bedrag is goed besteed!”


Auteur

redactie