ONS pakt op de valreep puntje tegen DOVO

Sneek

Aanvoerder Ale de Boer sleepte vanmiddag op de valreep een punt uit het vuur voor ONS. In blessuretijd zorgde hij op het Zuidersportpaerk met een vrije trap en zijn tweede doelpunt voor de 3-3.

Daarmee ontsnapte de derdedivisonist uit Sneek op het nippertje aan de dertiende nederlaag. ONS kwam tegen de ploeg van oud-Cambuur trainer Gert Kruys wel twee keer toe op voorsprong. Genridge Prijor zorgde in de eerste helft voor het enige doelpunt na een dieptepass van Ale de Boer.

DOVO kwam in de 52ste minuut langszij via Leo Toonen. Ale de Boer zorgde vlak daarna voor de 2-1. Wederom Toonen maakte gelijk toen hij geklungel in de Sneker verdediging afstrafte.

In de 84ste minuut zette Bas Mooij DOVO op 2-3 en leek het opnieuw mis te gaan voor ONS. Maar in de tweede minuut van de blessuretijd voorkwam ONS-aanvoerder De Boer de dreigende nederlaag door een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied binnen te schieten.

 


Auteur

Sjoerd Stiensma (Eind)redacteur Sneeker Nieuwsblad