FB Oranjewoud stapt

SNEEK

Landgoed Oranjewoud Participaties BV neemt een meerderheidsbelang in Koninklijke Drukkerij de Vries Vouwkartonnage BV. De verpakkingsdrukkerij uit Sneek blijft op deze manier een toonaangevend en zelfstandig Fries bedrijf. Bovendien geeft de investering ruimte voor groei van de omzet en daarmee werkgelegenheid in Sneek en omgeving.

  Directeur Jan Streppel is blij met de investering van Landgoed Oranjewoud Participaties. ,,Ons bedrijf is een belangrijke speler binnen de verpakkingsbranche in Nederland. We hebben de afgelopen jaren stabiele groei kunnen realiseren en staan nu aan de vooravond van een aantal belangrijke strategische investeringen om de marktpositie verder uit te bouwen. We kunnen namelijk - vanuit de huidige locatie - onze omzet substantieel verhogen. Met deze aantrekkelijke marktomstandigheden is Landgoed Oranjewoud Participaties de beste partner voor het bedrijf .”   De investering van Landgoed Oranjewoud Participaties komt volgens Streppel dan ook op een perfect moment. In 2016 heeft onze onderneming het predicaat 'Koninklijk' ontvangen. ,,Wij zijn zeer verheugd en dankbaar dat Z.M. Koning Willem-Alexander heeft ingestemd met de participatie en dat we ons predicaat blijven voeren.” Landgoed Oranjewoud Participaties is de participatiemaatschappij van Stichting FB Oranjewoud. Deze stichting heeft haar ten doel gesteld de werkgelegenheid in Noord-Nederland te bevorderen door te participeren in bestaande of nieuwe ondernemingen die bijdragen aan dit doel.   Kees Akkerman van FB Oranjewoud laat weten blij te zijn het bedrijf te kunnen behouden voor Fryslân.” In de bedrijfsvoering vallen geen ingrijpende wijzigingen te verwachten.

Auteur

admin