Jubileum Boot Boulevard Heeg

Heeg

Boot Boulevard Heeg viert in het weekend van 7 en 8 oktober een jubileum. De jubileumeditie van de botenshow is groter dan ooit.

,,Heeg is watersport”, benadrukt initiator Erik van Veen van Da Vinci Yachts nog maar eens. ,,Iedereen kent Heeg van het zeilen en de bootjes”, vult Anton van Wijk van De Stille Boot aan. Sinds de terugkeer van Van Veen met Da Vinci in Heeg is Boot Boulevard Heeg weer als vanouds. Dit jaar doen weer meer bedrijven mee. Ik geloof niet dat er een watersportdorp in Nederland is, waar zo’n divers aanbod van watersportbedrijven gezamenlijk een weekend lang open huis hebben,” betoogt hij. Samen met gerenommeerde bedrijven als Hoora Watersport, Ottenhome Heeg en Miedema Sails wordt Boot Boulevard Heeg 2017 georganiseerd. Dit jaar voor het eerst met een nautische markt op zaterdag. Voor deze nautische markt kunnen particulieren zich aanmelden en een tafel reserveren. De huur van de tafel is 20 euro. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting Friese Tjottervloot. Op zondag hebben we een familiedag in het centrum van Heeg met live muziek, solar boot races, Tjotter varen, suppen en diverse andere activiteiten. ,,In Heeg is werkelijk voor alle watersporters wat te vinden; kleine boten, grote boten, zeilscholen, verhuur van open zeilboten, kajuitzeilboten, platbodems, sloepen, zeilmakers, supboards, onderhoudsbedrijven, jachtmakelaars, houtbouwers, havens, schiphuizen, elektrische boten, winterstalling, eigenlijk te veel om op te noemen. Boot Boulevard Heeg is zaterdag 7 en zondag 8 oktober, beide dagen van 10 tot 17.00 uur

Auteur

redactie