Derde editie RABO Sneekweek Slotconcert

SNEEK

 De Sneekweek wordt zondag 13 augustus voor de derde keer vanaf 16.30 uur afgesloten met het Sneekweek Slotconcert.

Het concert wordt geopend door burgemeester Apotheker en begint meteen om 16.30 uur met het orkest van DEBASIC XL. Dit jaar met speciale medewerking van Janneke Brakels, Maaike Kampen, Jan Tekstra en Rodney Elzer. De muzikale leiding is onder auspiciën van Theo Brouwer. Het orkest van DEBASIC XL bestaat uit zowel amateurs als professionals met strijkers, blazers en een ritmegroep met leden verspreid over de hele provincie en ver daar buiten. Het RABO Sneekweek Slotconcert is gratis toegankelijk en in de gracht is ruimte voor meer dan 100 sloepen met publiek. Langs de kades van de Looxmagracht en de Prins Hendrikkade is ruimte voor nog eens honderden muziekliefhebbers die van het concert kunnen genieten.

Auteur

Joshi Kuiper