Flinke Favorieten op 22 en 23 juli in Hemelum

HEMELUM

De Flinkefarm houdt zaterdag 22 en zondag 23 juli in Hemelum een tweedaags evenement met de naam ‘Flinke Favorieten’. 

In een paar jaar tijd is dit evenement uitgegroeid tot een echte trekpleister in de regio. Bezoekers wisten tijdens de vorige edities massaal het terrein van de Flinkefarm te vinden. Ruim zestig deelnemende standhouders, vele foodtrucks, workshops en muzikaal talent zijn te bewonderen, te beluisteren en te beproeven. Zo komt de mobiele zeefdrukkerij, een vrolijke theatrale mobiele zeefdrukkerij in een wagentje. Bezoekers kunnen een eigen wit hemd, t-shirt of zakdoek meebrengen en zelf gratis bedrukken. Chris Egbers (winnaar singer-songwriter van Friesland Pop) komt optreden. Op zaterdag en zondag bundelen Meppeler singer-songwriters Timo de Jong, Ruud Fieten, met ROO op banjo en mandoline door Niels Krijger, hun krachten om de Amerikaanse folk revival ten gehore te brengen. De vergelijking met een concept-store is eenvoudig gemaakt. Vele merken, creatieve makers, enthousiaste verzamelaars; allemaal op één locatie. Aangevuld met heerlijk eten, drinken en getalenteerde muzikanten. Tijdens het evenement kan men de Flinkefarm met zijn vele gebouwen en druivenkassen leren kennen.

Auteur

Joshi Kuiper