Open repetitie en WMC-try out In Oudega (SWF)

Oudega

(SWF) - Fanfare Eendracht maakt Macht Oudega houdt donderdag 13 juli een open repetitie gevolgd door een try-out in de voorbereiding op haar deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade op 22 juli.

Het is voor EMM  de achtste deelname aan het grootste muziekconcours ter wereld. Samen met dertien andere fanfares wordt de strijd aangegaan om de wereldtitel in de eerste divisie fanfare. Dit vindt plaats in de Rodahal in Kerkrade. Alles fanfares spelen hetzelfde verplichte werk en moeten hiernaast een keuzewerk uitvoeren. De open repetitie in MFC It Joo in Oudega (SWF) is vrij toegankelijk en start om 19.45 uur. Rond 21.00 uur speelt fanfare Eendracht Maakt Macht haar gehele WMC-programma en zal tijdens dit onderdeel beoordeeld worden door een vakjury.  

Auteur

redactie