Vraag het aan brandweer in bibliotheek

Sneek

Wat doet de brandweer allemaal? Roetsjen brandweermannen echt langs de brandweerpaal naar beneden? Is een brandweerman of -vrouw wel eens bang? Hoe word ik brandweer?

Deze en nog veel meer vragen kunnen gesteld worden aan de brandweer op donderdag 15 juni om 14.30 uur in de bibliotheek van Sneek. En daar blijft het niet bij, een kijkje in een echte brandweerauto staat ook op het programma. Er wordt voorgelezen uit het boek Spuit Elf van Harmen van Straaten. De informatiemiddag is voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar die van de brandweer houden. Met een echte brandweerman/vrouw om vragen aan te stellen en een kijkje in een brandweerauto. In de bieb wordt een verhaal van Spuit Elf voorgelezen. En er ligt een mooie brandweerkleurplaat klaar. Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.                

Auteur

redactie