‘Luisteren op Locatie’ in IJlst

IJlst

Luisteren op locatie. Dat kan tijdens een op voorhand unieke muzikale avond vrijdag 16 juni in IJlst.

Op één avond staan 3 mini-concerten gepland, 3 bijzondere locaties en in 3 totaal verschillende muziekgenres.
In het prachtige intieme setting van de Doopsgezinde Kerk zal een blazerskwintet het publiek verrassen met muziek onder leiding van trompetist en dirigent Andries Kramer. Op het podium bij het Cultureel centrum ’t Honk in IJlst, laat de nieuwe JAZZ formatie ‘Deed I do’ het publiek van haar stoel swingen.
En in een voormalige scheepswerf op Uilenburg zal singer-songwriter YVI, het publiek trakteren op ingetogen liedjes. Alle concerten duren zeker 30 minuten, bezoekers worden begeleid naar de diverse locaties, drankjes zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Genoeg ingrediënten voor een succesvolle avond in de bruisende Elfstedenstad IJlst. 
Er zijn nog enkele plekken, dus zorg dat je nog op tijd bestelt: https://www.ticketkantoor.nl/shop/luisteren of koop ze bij het VVV kantoor van IJlst, tijdens openingstijden. 

Auteur

redactie