Health en Happiness Congress op 9 april in Sneek 

Sneek

Healing Centre F en F The Inner Way houdt zondag 9 april van 13.00-17.00 uur voor de zevende maal het Health en Happiness Congress aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek.

Op het Health en Happiness Congress kunnen bezoekers door middel van ervaren en meten zelf een impuls geven aan hun persoonlijke groei om daarmee hun gelukservaring te vergroten. Bezoekers kunnen kennismaken met een integraal en mensgericht programma van onder andere Oosterse en Westerse behandelmethodes en therapieën die zijn afgestemd op het verbeteren van gezondheid en vitaliteit.
Vanaf 13.00 uur ’s middags zijn er verschillende workshops, lezingen en demonstraties. Er is informatie over Mind Body Medicine, Buqi Energy Healing, Reiki Seichem Tera Mai, Kruidenstempelmassage, Oorkaarsbehandeling, Cupping, Feng Shui, Buqi Tuina, T’ai Chi, Zenmeditatie, Taijiwuxigong en meer…
De filosofie van het Health and Happiness Congress is sterk gebaseerd op Westerse wetenschap en Oosterse inzichten; uitgangspunt is namelijk dat het ervaren van een groter levensgeluk sterk samenhangt met het nemen van eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot het vergroten en behouden van een goede gezondheid. Er is steeds meer aandacht voor aanvullende manieren die gericht zijn op het ondersteunen van de gezondheid in plaats van symptoombestrijding bij een klacht, voorkomen is namelijk beter dan genezen. Deze aanvullende manieren helpen te ontspannen en verhogen het gevoel van welbevinden en de kwaliteit van het leven.

Auteur

redactie