JB’s Rockin’ Glasses an Triple-A live in Oppenhuizen

Oppenhuizen

Jeroen Booy Rockschool uit IJlst en Triple A treden zondag vanaf 16.00 uur op in MFC it Harspit in Oppenhuizen.

De 3-mans formatie Triple A bestaat sinds  2015 en speelt een eigenzinnige mix van rock, blues en ballades. Covers van; Herman Brood, Golden Earring, CCR, Jimmy Hendrix, Santana en Garry Moore worden met een eigen interpretatie ten gehore gebracht. Daarnaast zijn nummers van onder andere Sting, Toto, John Mayer, Dire Straits en Rory Gallagher in het repertoire van Triple A opgenomen. Oktober 2016 ging in ’t Honk in IJlst de rockschool van Jeroen Booy van start. Maar liefst 23 enthousiaste senior-muzikanten (van 45 tot 75 jaar) studeerden onder de bezielende leiding van Jeroen Booy (bandleiding) en Karin Stam (zangcoaching) 15 rocknummers in. De band, naar aanleiding van een artikel in de Leeuwarder Courant, werd omgedoopt tot JB’s Rockin’ Glasses. Het aantal leesbrillen is inderdaad aanzienlijk… Na succesvolle optredens in Wormerveer, IJlst, Balk en Sneek (Bolwerk) is nu Oppenhuizen aan de beurt. Jeroen Booy is drummer, speelde tientallen jaren in the Scene en daarvoor in Roberto Jacketti en the Scooters. Tegenwoordig is hij allround muziekdocent. Karin woont in IJlst, zong vele jaren op Terschelling bij Hessel en zong in diverse andere bands. Jeroen en Karin sloten in september 2016 met hun huidige band The Cheddar Headz de succesvolle SamenLoop voor Hoop in Sneek af.   JB’s Rockin’ Glasses speelt een gevarieerd repertoire uit de jaren 60, 70 en 80. Nummers van Rod Stewart, The Free, Anouk, The Who, The Beatles, The Police, Fleetwood Mac, (uiteraard) the Scene en nog veel meer. Lekker stevig en vol overgave gespeeld door de bassisten, gitaristen, blazers, toetsenist en drummer (m/v).        

Auteur

redactie