Maaltijdproject ‘Samen aan Tafel’ bij Leger des Heils

Sneek

Na de feestelijke opening donderdag van Bij Bosshardt breidt het Leger des Heils in Sneek steeds verder haar activiteiten uit. Zo staat er op donderdag 13 april weer een driegangenmaaltijd gepland, onder de naam ‘Samen aan Tafel’.  

Een gezellig alternatief voor het ‘bord op schoot’. Belangstellenden kunnen tot de woensdag 12.00 uur opgeven via nummer 06-23892019. De kosten voor een driegangenmaaltijd bedragen 4,50 uur. Koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen. Iedere maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur is de haak- en breiclub actief en ook tijdens de koffie-inloop op woensdagmiddag wordt er gebreid voor het goede doel. Extra breiers zijn welkom. Op 14, 17 en 18 april zijn er geen activiteiten, in verband met de Paasdagen. Op woensdag 19 april zijn de huiskamer en onze LDH-shop weer  geopend.    

Auteur

redactie