Flinke Flea Market zondag

Hemelum

Het derde seizoen Flinke Flea Market gaat zondag 30 april van start met de kofferbakverkoop op de Flinkefarm in Hemelum.

Dit jaar wordt afgetrapt op de voormalige Koninginnedag. Drie jaar geleden klein begonnen, inmiddels een Kofferbak Verkoop met 5 sterren! Door de sfeervolle uitstraling van het weiland, met als middelpunt een antieke Westlandse druivenkas, is de Flinke Flea Market uitgegroeid tot een markt waar de deelnemers kwalitatief hoogwaardige items verkopen. De enige kofferbakverkoop, waar een echte barista de heerlijkste cappuccino’s maakt, waar je door de gezellige sfeer wel driemaal over het terrein loopt! Op de Flinke Flea Market van 10.00 tot 16.00 uur draait het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Een kleine 75 deelnemers verkopen de mooiste items.        

Auteur

redactie