Brits concert Euphonia Bakhuizen

Bakhuizen

Liefhebbers van aansprekende fanfaremuziek kunnen op zaterdagavond 18 maart hun hart ophalen bij het voorjaarsconcert van muziekvereniging Euphonia uit Bakhuizen. Het concert, aanvang 19.30 in de Gearte in Bakhuizen, staat geheel in het teken van Groot Brittannië.

Nu de Britten besloten hebben de EU te verlaten zwaait Euphonia hen uit met bijpassende muziek. Ook de twirlgroepen van de vereniging zullen aan deze avond een passende  en enthousiaste bijdrage leveren. Tijdens de muzikale reis door ons buureiland zullen nummers te horen zijn van onder andere Queen, Robby Williams en The Beatles. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van traditionele Engelse muziek en bij een concert als dit kan het ‘Land of Hope and Glory’ natuurlijk niet ontbreken.    

Auteur

redactie