Uitslagen Drômetoernooi

Sneek

Anne van der Wal en Douwe Fabriek zijn gisteren op de vierde plaats geëindigd in het Drômetournooi voor doublettes van la Boule au But in Sneek. In de B-poule eindigden hun clubgenoten Piet Tjoelker en Peter Heuveling van de Sneker jeu de boulesclub als tweede.

Een derde plaats in de B-poule werd opgeëeist door Roeland van Brenkelen en Henny Visser.   Uitslag A-Poule: 1e prijs: Taeke Dijkstra / Jos van Nus              - Lemsterlân (Lemmer); 2e prijs: Barbara Buiter / Ankie Jongert         - Près le But (Groningen); 3e prijs: Lucas Steenhuis / Rieks Stroobach   - Près le But (Groningen); 4e prijs: Anne vd Wal / Douwe Fabriek          - La Boule au But (Sneek); 5e prijs: Jur Moorlag / Riekele Land                - Mix (Mildam / Beetsterzwaag); 6e prijs: Geke Zijlstra / Tjerk Wiersma                        - La Boule au But (Sneek); 7e prijs: Marten Zeilstra / Gerie Zeilstra         - Vledderboules (Vledder); 8e prijs: Cor Schut / Bonne Bus                         - S.V.P. (Drachten) B-Poule: 1e prijs: Luit Medendorp / Annie Stroobach - Près le But (Groningen); 2e prijs: Piet Tjoelker / Peter Heuveling         - La Boule au But (Sneek); 3e prijs: Roeland v Brenkelen / Henny Visser- La Boule au But (Sneek); 4e prijs: Dirk Kogelman / Willem Vlaanderen- Lemsterlân (Lemmer); 5e prijs: Klaas Hoekstra / Jan Bart Zijlstra      - Skarboules (Joure); 6e prijs: Tjerk Jonker / Ruurd Douma             - La Boule au But (Sneek); 7e prijs: Flip de Vries / Margrieth de Vries     - Boskboulers (Beetsterzwaag); 8e prijs: Rients Visser / Jan Brandsma             - La Boule au But (Sneek)

Auteur

redactie