Tinto met 'Je valt me tegen' in Lokaal 55

Sneek

Muziektheater Tinto! speelt zondag 12 maart nog twee keer haar muziektheatervoorstelling ´Je valt me tegen´. In Lokaal 55 aan de Oude Oppenhuizerweg in Sneek wordt de eerste ‘theatertour’, precies een jaar na de première, afgesloten. Tinto! hoopt zondag de 12e de 1000ste bezoeker van haar voorstelling te verwelkomen.

De semiprofessionele voorstelling 'Je valt me tegen' gaat over het openen van je hart, over liefde, over dromen, durven, doen en delen. De eigenwijze Edward valt tijdens zijn vakantie op een groot schip, over boord. Gelukkig wordt hij gered. Dat is het begin van een bijzondere reis, waarbij hij heel veel mensen ontmoet. Zij hebben allemaal op hun eigen manier invloed op het leven van Edward. Maar is dat positieve of negatieve invloed? En wat is uiteindelijk het lot van Edward? De korte, elkaar snel opvolgende scènes worden afgewisseld met prachtige liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. De liedjes worden op een eigentijdse manier neergezet, waarbij vooral de meerstemmige zang een grote kracht is van de dames van Tinto! 'Je valt me tegen' is een voorstelling van zes dames uit Sneek en omgeving met een passie voor acteren en zingen. Met de start in 2014 van een eigen Muziektheatergroep met de naam Tinto maakten ze een droom waar. Op 11 maart 2016 ging de eerste eigen voorstelling in première. Precies een jaar later kijken ze terug op 17 mooie optredens op unieke locaties; een culinair podium, houtzaagmolen, boerderij, landgoed, zorginstelling en museum dienden stuk voor stuk als ‘theater’. Naast hun eigen voorstelling waren de dames van Tinto! 3 weken geleden in Theater Sneek te zien tijdens de Sneker Bonte Avonden met 2 ludieke zangacts. Vocal coach en arrangementen: Monique Bakker uit Harlingen. Regie en concept: Ypy Zysling uit Sneek. De voorstelling is geschikt voor jong en oud en wordt om 16.00 en 20.00 uur gespeeld. Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.muziektheatertinto.nl.  Er zijn maximaal 60 kaarten per voorstelling en vol=vol. Kijk ook op www.lokaal55.nl voor leuke arrangementen (High Tea, High Wine en Theatermenu) voor en na de voorstelling.          

Auteur

redactie