Benefiet Heechspanning

Heeg

Op weg naar de 25e keer Heechspanning is zaterdagavond in dorpshuis It Heechhûs in Heeg de zogenaamde benefiet met naast plaatselijke muzikanten Grytz&Grize.

Grytz en Grize maakten een paar cd’s met eigen, Friestalige werk, maar op feesten en partijen doen ze net zo lief een greep in de rijkgevulde mand met Engelstalige popklassiekers. Van de jaren zestig tot en met nu. De optredens van Grytz & Grize zijn energiek en veelzijdig. Het draaiend rad, De Grisel, zorgt ervoor dat mensen betrokken zijn bij het optreden. Er wordt een zwieper aan het rad gegeven, waar zo’n 80 liedjes uit het repertoire op staan. Het duo zet het nummer in waar het rad stopt. Een greep uit het repertoire: Elvis Presley, Tina Turner, the Beatles, maar ook Adele, Jason MrAz en Amy Winehouse.  

Auteur

redactie