Oud-leerlinge MUZT in voorstelling Karin Bloemen

Sneek

Het zeventienjarige musicaltalent Suzanna Pleiter doet op zaterdag 18 februari mee in de voorstelling Volle Bloei van Karin Bloemen in Theater Sneek. Pleiter, geboren en getogen in Balk, rondde in 2016 de vierjarige musicalopleiding MUZT, onderdeel van Kunstencentrum Atrium, af. Ze schitterde eerder in Theater Sneek met hoofdrollen in de MUZT-musicals Meermin (2015) en Poppins (2016).

Bloemen kiest voor elke voorstelling van Volle Bloei een lokaal talent uit dat in de show een nummer mag zingen. Een prachtige kans voor Pleiter, die in Bloemen een van haar grote voorbeelden ziet. Na het afronden van de middelbare school en MUZT Musicalopleiding in Sneek volgt Pleiter momenteel musicallessen aan de Kunsthumaniora in Antwerpen. Over Volle Bloei: Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun veertigste. En sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo. Karin Bloemen brengt een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten. En misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij!      

Auteur

redactie