Tirsa Hagen kampioen paaldansen

Den Bosch

Tirsa Hagen uit Sneek heeft het Nederlands kampioenschap paaldansen voor duo's veroverd. Dat leverde haar en haar partner Josien Hoekstra uit Bolsward in Den Bosch een ticket op voor het WK.

In de Maaspoort Sport & Events hal kwamen de beide dames tot een score van 28,5. Naast de eerste prijs kwalificeerden ze zich voor het WK paaldansen wat van 30 juni tot 2 juli wordt gehouden, tevens in Den Bosch. Voor Tirsa was het de tweede keer dat ze meedeed aan het NK, Josien maakte haar debuut. De dames hebben hard getraind voor hun overwinning. Josien is pas een ander half jaar bezig en scoort hoge ogen met deze mooie winst onder begeleiding van Tirsa. Tirsa heeft haar studio gevestigd in Sneek, waar zij onder andere lessen aanbied in paaldansen, stretch classes, powerpole en sexy pole. Tevens organiseerde ze geregeld leuke workshops, die toegankelijk zijn voor iedereen met en zonder ervaring in de paaldanssport. Naast Sneek heeft Tirsa ook nog een locatie in Drachten op de Zuidkade.  

Auteur

redactie