Vier atleten Horror in toptien nationale cross

Karkrade

Vier atleten van Horror uit Sneek klasseerden zich in de toptien tijdens nationale cross in Kerkrade.

De atletiekvereniging uit Sneek was met vijf atleten vertegenwoordigd tijdens de Abdijcross; een van de vijf nationale veldlopen van Nederland. Opvallend genoeg wisten vier van de Sneker veldlopers zich in de top-10 te nestelen in deze cross die door sneeuwval en opdooi zwaarder was dan ooit. Bij de meisjes D eindigde Femke Yska als 5e, direct op de hielen gezeten door haar clubgenote Suze de Vries die 7e werd. Bij de jongens D was het Sam van der Werf die naar een prachtige 10e plaats liep. “Alleskunner” Peter-Jan de Jong toonde weer progressie bij de jongens A door op de 8e plaats te eindigen. Zijn jongere clubgenoot Klaas Douwe Yska finishte in deze categorie op een prima 12e plaats.

Auteur

redactie