VC Sneek lijft Quinta Steenbergen in

Sneek

Quinta Steenbergen nu ook speelster van VC Sneek. De international is morgenavond inzetbaar als Sneek, tweede op de ranglijst, koploper Sliedrecht Sport ontvangt in de Sneker Sporthal.

Steenbergen trainde al een aantal weken mee. Ze speelde haar laatste officiële wedstrijd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en werd daar vierde met het Nederlands team. In clubverband werd ze vorig seizoen met Prostejov zeer overtuigend kampioen in Tsjechië. Steenbergen heeft zin in haar rentree op de Nederlandse velden. ,,Het is, na de nodige jaartjes in het buitenland, sowieso fijn om weer in Nederland te zijn. Ik vind Sneek een sympathieke club en ze doen het natuurlijk erg goed met dit nieuwe team. Het lijkt me mooi om te kijken hoe lastig we het Sliedrecht en Set-Up kunnen maken in de play-offs." Steenbergen is 31 jaar en woont in Schagen. Ze speelde in Nederland voor AMVJ, Weert en TVC Amstelveen, dat toen met het Nederlands team in de Nederlandse competitie uitkwam. Daarnaast speelde Steenbergen voor clubs in Frankrijk, Azerbeidzjan, Duitsland en Tsjechië.

Auteur

redactie