Tweede editie Sneker 'Sinteklazefeest'

Sneek

Vrijdag 2 december wordt de tweede editie van het 'Groat Sneker Sinteklazefeest'' georganiseerd voor alle 70+ ers uit Sneek e.o. .

Van 14.00 – 16.30 uur zal de Goedheiligman met zijn Sneker Zwarte Pieten zijn opwachting maken in de Zuiderkerk aan de Rienk Bockemakade. Het zal een middag bomvol gezelligheid worden, compleet met een kopje koffie of thee, een origineel Sneker 'Sinteklazeferhaal', samenzang, Sinterklazenbingo, veel muziek en een borreltje of fris. Iedere bezoeker gaat naar huis met een kleine attentie van de Sint. Telefonische opgave via Thuiszorg Slippens: 0515 438860 of via email: info@thuiszorgslippens.nl Na opgave volgt er een bevestiging dat tevens uw toegangsbewijs is.  Geef u snel op want de plaatsen zijn beperkt. Thuiszorg Slippens verleent sinds 1-2000 met 50 medewerkers, verzorging, verpleging, begeleiding, technische zorg, personenalarmering en huishoudelijke zorg in de Gemeente Súdwest-Fryslân  

Auteur

redactie