Singer-songwriter Adri de Boer in Goënga

GOENGA

Adri de Boer bijt zondag 23 oktober om 15.00 uur in het kerkje van Goënga het spits af van het zondagmiddag-concertprogramma winter 2016-2017.

Adri de Boer is een troubadour pur sang.Zijn hartverwarmende luisterliedjes raken steeds weer bij velen een gevoelige snaar. Ingetogen en dan weer uitbundig en altijd uit het hart. Vrijwel alle composities zijn van eigen hand, maar ook bewerkingen van Jacques Brel en Frans Halsema behoren tot zijn omvangrijke oeuvre. Tien keer stond Adri in de finale van het Friese songfestival “Liet” en twee maal won met de vertolking van een eigen lied.De singer-songwriter is regelmatig te beluisteren op Omrop Fryslân. Daarnaast schuwt hij het avontuur niet door op zijn albums de muzikale samenwerking aan te gaan met een brassband of met pianist en arrangeur Cor Bakker of door samen met de schrijver Hylke Speerstra een programma te maken met liedjes bij de verhalen uit ‘It wrede paradijs’ en ‘Op klompen door de dessa’.

Auteur

redactie