Starke en 80's party in Het Bolwerk

Sneek

Sabrina Starke komt vrijdag naar het Bolwerk. Ewen dag later is een 80's party met DJ Johnnny en de grootste hits uit die tijd. Het concert van The Dutch Bluegrass revue op zondag 16 oktober is verplaatst naar begin 2017.

Samen met andere soul- en jazzladies als Giovanca en Berget Lewis, mag Sabrina Starke zich rekenen tot de absolute top in de Nederlandse muziekscene. Een nieuw album brengt de Surinaamse opnieuw langs de podia en vrijdag 21.00 dus in Sneek. Haar debuutalbum 'Yellow Brick Road' stond 52 weken lang in de albumlijst Edison Pop voor Beste Nieuwkomer en leverde haar bovendien de felbegeerde Edison Jazzism Publieksprijs op. Vorig jaar verscheen het album ‘Sabrina Starke’. Een nieuwe fase in haar ‘soul search’ want het album is door de singer-soulwriter zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge en is haar meest persoonlijke album tot nu toe. Eerlijk, zelfbewust en kritisch naar zichzelf en haar wereld. De eerdere edities van Greatest 80’s, zaal open om 21.00 uur, waren zo'n succes dat we ook in het nieuwe seizoen doorgaan met dansen. In de jaren 80 maakten ze de lekkerste hits om op te dansen. Het is de tijd van supersterren als Michael Jackson, Madonna en Prince. Maar ook van Cindy Lauper, Frankie goes to Hollywood, Wham, Spandau Ballet en de Pet Shop Boys. Ze maakten fantastische nummers waar je nu nog op wilt swingen. DJ Johnny draait heerlijke nummers uit het meest dansbare decennium van de vorige eeuw. Dus tijd voor de spandex broek, vleermuismouwentrui en de kohl. De eerste 50 bezoekers krijgen een gratis consumptie!    

Auteur

redactie