Neisimmerjûn met twee duo's in Westhem

Westhem

De duo’s Johannes Rypma/Hille de Jong en Sietske Rypma/Anne-Gryt Otten spelen vrijdag 9 september om 20.00 uur in de tuin van de kerk van Westhem tijdens de vierde editie van de Neisimmerjûn.

Johannes & Hillie nemen het eerste uur van de avond voor hun rekening. De beide heren, normaal muzikale collega’s in het trio The Bounty Hunters, spelen een ongedwongen akoestische set uit hun zeer uitgebreide repertoire. Anne-Gryt Otten uit Oudega SWF en Sietske Rypma uit Westhem, voor haar en Johannes een thuiswedstrijd, verzorgen de rest van de avond. Sinds ongeveer anderhalf jaar vormen zij samen een duo. Hun repertoire is zeer gevarieerd: ze spelen moderne nummers van bijvoorbeeld Adele, maar ook klassiekers van Johnny Cash en Elvis. Op de neisimmerjun zullen ze dan ook verschillende stijlen aan bod laten komen. De tweestemmige zang wordt begeleid door Sietske op de gitaar. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de kerk. Voorverkoop zie www.kerkjewesthem.nl/agenda

Auteur

redactie