Zomerexpo Anne Huitema in Griene Wrâld

Uitwellingerga

Werk van Anna Huitema-Jongstra wordt vanaf  zaterdag 27 augustus geëxposeerd in atelier “De GrieneWrâld” in Uitwellingerga.

Het afgelopen jaar heeft Anna Huitema bijna dagelijks gewerkt aan de vervaardiging van een nieuwe collectie schilderijen. Dit jaar heeft ze zich toegelegd op het maken van impressionistische landschappen in aquarel en acryl, hierbij maakt ze gebruik van verschillende technieken. Tevens wordt er ook werk getoond van een onder haar leiding staande gevorderde schildersgroep. Deze groep schilders toont werk van uiteenlopende aard. De expositie wordt geopend door kunsthistoricus Bas van Pelt. De openingsmiddag vanaf 14.00 uur wordt opgeluisterd door  Veron Jongstra op de piano en de zangeressen Marie-Jose en Maria Jongstra. De expositie is geopend van 27/8 t/m 17/9 elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Auteur

redactie